Wednesday, 1 February 2012

Kenangan 4 Teknikal 1 2011

assalamualaikum ~hello ~annyeonghaseyo ~konnichiwa ~

firstly i want to say that i miss 4 tk 1 so much !there is so many memory in that class =( -malas lah nak speaking lagi .hihi-

oke .kelas 4 tk 1 ceria sangat disebabkan oleh ketua tingkatan yang sentiasa happy .sape lagi kalau bukan Tan Cheen Yeong a.k.a atan .aiyoo ~dia ni banyak mulut .orang cakap 1 perkataan sepuloh dia balas .hihi .tapi kalau duduk sebelah dia ,korang akan rasa annoying .dia akan ganggu orang yang dia berkenan nak ganggu je .

dibantu oleh penolong tingkatan yang boleh dikatakan tak tahu duduk diam .keje nye asyik nak berjalan aje .dia ni jenis yang sensitif juga .kalau marah ,marah betol .kalau happy ,melampau - lampau .rajin juga dari ketua tingkatan yang agak malas .hihi .ni lah Nurfatin bt Abd Rahman .

kelas 4 tk 1 ade 34 orang pelajar .11 Melayu ,8 India & 15 China .semua nye sporting .

start cerita dgn budak2 Melayu dulu ye .lelaki Melayu ade 4 org je .7 lagi perempuan .nampak nye perempuan mcm berkuasa je kan ?haha !diorang ni kepala gile2 .paling dahsyat dekat dalam kelas tu si Arieff ,Syahrul dengan Aqib .Fikri jarang kot sebab dia diam sikit .dibantu oleh Fatin Amira ,Umi ,Fatin dan Syahira .yang kadang2 menyelit Aimi dan Yanti .Abby jarang menyelit .hoho !tak kira masa dan siapa yang tengah mengajar dekat depan ,mesti kelas akan riuh !benda yang wajib diorang buat ialah menyanyi ,speaking ,kacau Tan ,bergurau and gaduh manja .manja lah sangat -,- oops !wajib diiringi oleh gelak .kalu diorang ni diam makna nye dua atau tiga orang tidur atau dah out dari kelas .time ni akan diisi dengan muke yang macam focus tak focus .

budak2 cina pulak 2 lelaki dan 13 perempuan .Kah Bau seorang yang pendiam gila !hehe !yang paling penting ,dia suke pergi tandas ~Tan pulak sebaliknya .suke buat bising ,menyakat orang dan yang selalu buli dia Fatin Rahman .Candy suke tidur dekat dalam kelas dan merupakan gula-gula yang tak boleh dimakan .hoho !Shieh Qin dan Yee Jia budak baru yang pindah kelas dari kelas SN ke kelas TK .Yee Jia seorang yang sopan sebab kalau dia cakap macam berbisik .Lee Can pulak sebaliknya .banyak betol mulut dia .dalam kelas tu dengar suara dia je .paling penting dia anggap kedai yang dia kerja tu sebagai kedai dia .hewhew ~Xin Hui dianggap 'Sweet Couple' oleh Fatin Rahman .dia dengan BF dia Jin Xuan selalu bersama .now ,Pei Boon dan Hui Sin ialah peminat KPOP !samalah dengan Aimi ,Yanti ,Abby dan Fatin .haha !diorang akan nyanyi atau cerita tentang mana-mana kumpulan tak kiralah KPOP ke TPOP ke ,diorang mesti cerita sampai riuh kelas .Ling Li dan Shu Yun tua setahun dari kami semua dan mereka juga sangat pandai .Shu Huan pengutip hutang .kalau diorang tak nak bayar ,Cikgu Aziana akan bantu dia .huahua ~Li Ying dan See Min 1 gang dengan Shu Huan dan Shieh Qin .Hui Jie merupakan kawan sejati Lee Can .diorang semua ni sangatlah comel ~!

Last one is about the Indian students .8 orang semuanya .4 lelaki dan 4 perempuan .Jayan ,Deeban dan Melvin suke lawan cakap cikgu ,tapi bila kena denda diorang akan ucap 'terima kasih ,cikgu' .haha !diorang suke buat bising dan buli Tan .Thass seorang pengawas perpustakaan yang tak bertauliah dan merupakan 'atok' kepada Fatin Rahman ,Aimi dan Abby ,ayah mertua Yanti .Abigail pulak dikategorikan sebagai seorang yang banyak mulut .Loges pulak selalu sangat tak datang sekolah .Mani asyik berdating dengan Thass .tak de kerja lain ke nak buat ?hewhew ~Shanmathi asyik tak bawak buku je .tak pasal-pasal kena 'Saya berjanji' dengan Cikgu Ashiq .hoho !

yeah !ini lah kelas 4 TK 1 yang aimi rindu ~kalau ape yang aimi taip tadi terguris hati korang aimi minta maaf tau .benda ni rekaan dari Fatin .haha !ni sebenarnya gurauan semata-mata .aimi minta maaf sekali lagi .maaf ~

#at last !siap jugak !hoho !
K A M S A H A M N I D A ~ C R A Z Y  C H I C K E N ~