Thursday, 11 October 2012

Hiatus tak Hiatus , aku tetap online -.-

assalamualaikum ~hello ~annyeonghaseyo ~konichiwa ~

*bunyi guruh memanjang* bile nak hujan ni ?
hahahaha xD beria cakap nak hiatus 3 bulan -poyoooo !- SPM tak SPM aku rasa aku online jugak .hahahaha . aku rasa macam ..... eeiii .. SPM ? cita-cita pon aku tak decide nak jadi apa and nak ambil kos apa dekat U . ni pon x decide nak mohon dekat U mana . rasa macam tak nak sambung belajar je .

ibu dengan abah macam suruh aku jadi cikgu sebab sekarang ni kan kekurangan guru . tapi kalau aku jadi cikgu , alamatnya tak belajar lah anak-anak murid aku tu .hahaha xD aku rasa aku macam suka dekat bidang hospitality tp aku tak minat Science ! kalau business aku nak buka kedai bakery tp aku  tak minat Math dengan Ekonomi Asas . tu lah subject yg aku fail time trial .erggghhh -.- semua yang aku minat mesti ada kaitan dengan subject yang paling aku tak suka -.,.-

kalau aku buat kerja sambilan dekat rumah buat kek untung juga kan . hahaha ~ tapi tetap fikir Math . ergghh -.-
duduk dalam bilik sorang2 dengan background guruh ni menyeramkan .
so , ppyoung ppyoung ~

K A M S A H A M N I D A ~ C R A Z Y  C H I C K E N ~