Wednesday, 16 September 2015

Happy Birthday Princess Fiona ~

assalamualaikum.heyya.bersama saya nur aimi najihah pada hari yang indah ini ---curi ayat femes saiyidah .hewhew :3

Happy birthday to you ~ Happy birthday to you ~ Happy birthday to Saiyidah Nurul Asyikin ~ Happyyyyy birthdayyyy toooo youuuuu ~
***baling tepung***baling telur***baling baking powder***campak masuk dalam mixture***

Today is our princess-yang-manja punya birthday -- wuuuuuu ~

Thank you for being with us for this past year .Our days always brighten when having you around .Kita tak pernah nampak awak marah .Awak cool je .Tengok awak nangis pun tak pernah -- rasa nye lah kot .Tapi yang kita selalu nampak ,awak selalu pergi toilet je lah .Kita pun tak tahu apa awak buat dalam toilet tu .Jampi orang eh ?Okay gurau .hehehe !

Okay ni kita wish awak bebetul ni .Baca habis eh .Panjang ke pendek ke baca habis :

  • Nurul ,dekat universiti tu belajar bebetul ,study smart .Dapat kan result yang elok .In shaa allah ada rezeki nurul boleh sambung ke peringkat seterus nya kalau nurul masih belum nak bekerja .Okay ?
  • Jadi anak yang solehah ,dengar cakap umi dengan walid ,nak keluar mana-mana minta izin dengan dorang dulu walaupun nurul jauh dari dorang sebab dorang masih tanggung kita lagi .Okay ?
  • Aimi doakan nurul dilimpahi rezeki ,berjaya dalam apa jua perkara yang nurul buat dan sentiasa dirahmati oleh Allah .
  • Ni yang penting .Bila nak kenalkan encik ehemehem ?Mesti dah ada kan .Sampai hati awak tak bagitahu kitorang .Nak merajuk lah macam ni .hmmphh ! ---makk gurau je nakk .hahaha !---
  • Yang atas tu tak berapa penting sangat tapi penting juga lah takut awak tetiba cakap esok awak nak kahwin ke kan .Boleh kena heart attack kami semua .Yang paling penting ,awak jangan lah lupa kitorang ahli-ahli sejati TFH ni ye .Tak lama lagi awak nak pindah Perak ,tinggal lah kami saki-baki ahli TFH dekat Johor ni haa .Nak pindah nanti bagi alamat rumah penuh senang kitorang nak jampi rumah awak .Eh ?Nak serbu rumah awak kalau ada kelapangan .

Okay ,tu je lah kot .Salam sayang rindu benci dekat awak banyak-banyak ***muah pipi kiri kanan***

awak ,bagi tips macam mana nak up-kan pipi macam awak ?
sebab pipi kita tak pernah up ,dia just mengembang ke tepi je --sobsob--


--- sekian update saya pada hari ini .semoga kita berjumpa lagi---

No comments:

Post a Comment